Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Capri

A Ford Capri egy gyorskocsi-kupé, amelyet 1968-tól 1986-ig gyártottak. Az autót Philip T. Clark tervezte, és a Mustang európai megfelelőjének szánták. Az első Ford Capri volt az Mk I. Az autót a brüsszeli autókiállításon mutatták be, és hasonlítottak a Cortina-hoz. A Ford vágya volt, hogy széles spektrumú vásárlókat érjen el az MK I megfizethetővé tételével. Az autót különféle motorokon keresztül tette megfizethetővé. A Ford 1972-ben felülvizsgálta az MK I-t, beleértve az új üléseket és a kibővített hátsó lámpákat.

Eladó Ford klasszikus autók

A Ford Capri MK II-t 1974 és 1978 között gyártották. Részben az 1973-as olajválság miatt a Ford úgy döntött, hogy olyan autót készít, amely jobban megfelel a mindennapi vezetéshez. Ez az autó néhány változását eredményezte, például rövidebb motorháztetőt és egy ferdehátú hátsó ajtót. A Capri MK II volt az első Ford, amely hátsó ajtóval rendelkezik. Az autó mechanikailag hasonló volt az Mk I-hez. Az MK II-nek azonban nagyobb karosszéria, modernabb műszerfal és kisebb kormánykerék volt.

Ford Capri-t vásárol?

A „Carla projekt” utalás volt a Capri MK III-ra, amelyet 1978 és 1986 között gyártottak. Az autó az MK II-hez képest néhány változást tartalmazott. A felülvizsgált MK II koncepcióját az 1976-os genfi ​​autókiállításon mutatták be. Az MK III elején négy fényszóró és egy fekete rácsos rács volt. Ezenkívül a Capri MK III javította aerodinamikáját, ami javította az autó teljesítményét.

Ford Capri

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Ford Capri autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Capri autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Ford Capri autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk