Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volvo Amazon

Az Amazon egy közepes méretű autó, amelyet a Volvo Cars gyártott az 1956-1970-től, és az USA-ban az 122S-ként mutatják be az április 1959 New York-i Nemzetközi Autószalonon.

Volvo Classic autók eladó

A Volvo Amazon megosztotta a tengelytávot, a PV-t, valamint a magas testtartását és a magas H-pont ülőhelyeit elődjétől, és 3 modellkonfigurációkat kínál: kétajtós szedán, négyajtós szedán és kocsi. Az 1959-ben a Volvo az első biztonsági öveket szabványos felszerelésként kínálja minden járművön, beleértve az exportmodelleket is. Amikor bemutatták az autót, az "Amason" -nak nevezték, de a német motorkerékpárgyártó Kreidler már regisztrálta a nevet. Végül az 2 cégek megállapodtak abban, hogy a Volvo csak a belföldön tudta használni a nevet, módosítva az Amazon helyesírását. Ezt követően a Volvo megkezdte a háromjegyű nómenklatúráját, és a vonalat 120 sorozatnak nevezték el.

Volvo Amazon vásárlása?

Az Amazon eredetileg a Volvo Lundby üzemében készült, majd Göteborgban, majd a Torslandaverkenben. A gyártás végére az 667.791 Volvo Amazon autókat gyártották: 234.653 4-ajtós modellek, 359.917 2-ajtós modellek és 73.220 állomáskocsik.

Volvo Amazon
E & R Classics, a Volvo klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Volvo Amazon autójának megvásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volvo Amazon autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volvo Amazon autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk