Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volvo 1800ES

A Volvo 1800ES a Volvo Cars sportkocsija. Ez a P1800E utódja.
Az utolsó modell 1972-ben, az 1800ES-ben jött létre, egy kupé-kombi, teljesen üveg csomagtérajtóval, amelyet néha lőfékként írtak le.

Volvo Classic autók eladó

A végső tervet a két prototípus Sergio Coggiola és Pietro Frua építése után választották ki. Frua nagyon szokatlan kereső prototípusa, Raketen, jelenleg a Volvo Múzeumban lakik. Mindkét olasz prototípust túl futurisztikusnak tekintették, és a házon belüli tervező Jan Wilsgaard javaslatát elfogadták. Az ES-motort 125 bhp-re csökkentették, a vastagabb tömítéssel csökkentve a tömörítési arányt; bár a maximális teljesítményt enyhén csökkentették, a motor kevésbé "békés" volt, és az autó közúti teljesítménye valójában javult.

Volvo 1800ES vásárlása?

Az ES hátsó háttámlája le van hajtva, hogy egy hosszú, lapos rakodási területet hozzon létre. A szokásos négyfokozatú plusz overdrive kézi sebességváltó alternatívájaként az 1800ES Borg-Warner háromfokozatú automata sebességváltóval rendelkezett. A szigorúbb amerikai biztonsági és emissziós szabványok, amelyek az 1974-re vonatkoznak, a Volvo nem tudta elkölteni az 1800 ES újratervezéséhez szükséges jelentős összeget. A két modellévben csak az ES 8077 autóit építették.

Volvo 1800ES

E & R Classics, a Volvo klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Volvo 1800ES autó vásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Volvo 1800ES autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volvo 1800ES autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk