Március 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 10:00-14:00

Jaguar MK2

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Jaguar készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Jaguar?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguar!

Van-e valamilyen Jaguar és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat

Jaguar MK2 | Helyreállított | Nagyon jó állapot | Overdrive | 1968

Főbb jellemzők:

- Visszaállítás
- Nagyon jó állapot
- Piros belső tér
- 4 sebességű kézi sebességváltó
- Overdrive

- 3442cc 6-henger motor
- A lemezek fékeznek

Restaurált Jaguar MK2 eladó
Eladásra kínáljuk ezt a szépet Jaguar MK2 1968-ból. Ez az MK2 az ER Classics egy jól ismert vásárlójának magángyűjteményéből származik, aki egy másik klasszikus autóra cserélte. Az előző tulajdonos mindig karbantartotta a Jaguar nos és ezért mind optikailag, mind műszakilag nagyon jó állapotban van. Meghajtásáról 3442 köbcentis 6 hengeres motor gondoskodik, 4 sebességes kézi sebességváltóval. A klasszikus tárcsafékekkel is fel van szerelve, amelyek csodálatos vezetési élményt nyújtanak.

Fekete Jaguar MK2 piros bőr belsővel eladó
Az Jaguar Az MK2-t, amit itt eladásra kínálunk, nagyon jó látni. A múltban felújították és gyönyörű fekete festéssel látták el. A fekete festék nagyon ízléses megjelenést kölcsönöz ennek az MK2-nek, és kiemeli a krómot. A piros bőr belső nagyon szép állapotban van, és gyönyörű kombinációt biztosít a fekete festéssel. A fából készült műszerfal és a Moto-Lita sportkormány tökéletesen illeszkedik az 1960-as évek brit klasszikusához.

Szeretne vásárolni egy felújított Jaguar MK2?
1968 -et keresel Jaguar MK2? Ezután adja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívja közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámot. Értékesítőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes boltvideót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j2410
  • Márka: Jaguar
  • Modell: MKII
  • Gyártási év: 1968