Április 27. (Királyok Napja) A BEMUTATÓTEREM ZÁRVA

Jaguar MKII

€49,950

✔ Vásároljon biztonságosan online ✔ Világszerte házhoz szállítható ✔ MOST ingyenes tárhely és fizessen később
  • Az összes fotó megtekintése
  • 360 külső
  • 360 belső tér
  • videó bemutató

Jaguar MK2 | Helyreállított | Felújított motor | 1961

Főbb jellemzők:

- Fényképes beszámoló a helyreállításról
- 2021-ben felújított motor
- 3.8 liter 6 hengeres motor
- Különböző műszaki frissítések

Restaurált Jaguar MK2 eladó
Eladásra kínáljuk ezt a szépet Jaguar MK2 1961-ből. Ezt az MK2-t régebben restaurálták, optikailag és műszakilag is jó állapotban van. A helyreállításról különböző fényképes beszámolók állnak rendelkezésre, és számos számla megőrződött az elvégzett karbantartásokról és a vásárolt alkatrészekről. A 3.8 literes 6 hengeres motor 2021-ben nagyjavításon esett át, melyről fotóriport is elérhető. A négyfokozatú kézi sebességváltó túlhajtást kapott, az autót pedig körös-körül tárcsafékek biztosítják, amelyek extra vezetési kényelmet biztosítanak. Ez az MK4 különféle műszaki fejlesztésekkel van felszerelve, például elektromos gyújtással, elektromos hűtőventilátorral és rozsdamentes acél kipufogórendszerrel. Egy igazi rajongó autó, amely mindig is nagyon jól karbantartott.

Sötétkék Jaguar MK2 barna bőr belsővel eladó
A Jaguar Az itt eladásra kínált MK2 gyönyörű színvilággal rendelkezik. A sötétkék fényezés nagyon szépen kombinálható a króm és króm küllős kerekekkel. A sárgásbarna bőrbelső jó állapotú, és szépen kontraszt a kék fényezéssel. A műszerfal faburkolata a múltban megújult, és tökéletesen illeszkedik ehhez az 1960-as évek klasszikusához. A belső tér másik egyedi jellemzője a ritka, eredeti Jaguar Henlys tárolórekesz, mely középkonzolként is használható.

Szeretne vásárolni a Jaguar MK2?
Keresi a Jaguar MK2 1961-ből? Kérjük, adja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy hívja közvetlenül a +31 416 751 393-as telefonszámot. Értékesítőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes vásárlási videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j9619
  • Márka: Jaguar
  • Modell: MKII
  • Gyártási év: 1961
HÍVJON   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Szükséges Mezők

Keresek egy Jaguar?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguar!

Van-e valamilyen Jaguar és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat