Március 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 10:00-14:00

Jaguar E típusú Type 1 Cabriolet


Keresek egy Jaguar?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguar!

Van-e valamilyen Jaguar és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet | Concours feltétel | Body off helyreállított | 1967

Főbb jellemzők:

- Egyetlen feltétel
- Fényképes beszámoló a helyreállításról
- Megfelelő számú 4.2 literes, 6 hengeres motor
- Opálos Golden Sand festék
- Barna bőr belső

Jaguar Eladó egy jó állapotú E-Type Series 1 Cabriolet
Az Jaguar Az általunk itt eladásra kínált E-Type Series 1 Cabriolet az egyik legjobb manapság a piacon. Ezt az E-Type Series 1-et néhány évvel ezelőtt a saját restaurátorműhelyünk restauráltatta fémből. A restaurálás csúcsminőségű, a végeredmény pedig elképesztő. Ez az E-Type Cabriolet műszakilag és optikailag is tökéletes állapotban van. A Jaguar a megfelelő számú 4235 köbcentis 6 hengeres motor hajtja, 4 sebességes kézi sebességváltóval.

A helyreállítást kiterjedt fotóriportban dokumentálták. Valóban egy gyönyörű brit klasszikus autó, amely készen áll az útra!

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet Opalescent Golden Sand színben eladó
Mi határozza meg ezt Jaguar Az E-Type Series 1 Cabriolet a többi klasszikustól eltekintve egyedi és ritka színvilágban rejlik. Eredeti gyári színben készült, az Opalescent Golden Sand színben, melyben az E-Type 1967-ben hagyta el a gyárat. A barna bőrbelsőt remekül látni, a bézs színű puha felsővel együtt pedig nagyon ízléses színkombinációt ad.

Szeretne vásárolni egy felújított Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet, jó állapotban?
Restaurált 1967-ast keres Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet? Ezután adja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívja közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámot. Értékesítőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes boltvideót is készítenek Önnek.

 

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: j5026
  • Márka: Jaguar
  • Modell: E-Type
  • Gyártási év: 1965