Április 27. (Királyok napja) BEmutatóterem ZÁRVA - Május 1. (Munka ünnepe) BEmutatóterem NYITVA - Május 5. vasárnap EXTRA NYITVA (10:00-14:00)

Triumph Spitfire 1500

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Triumph készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Triumph?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Triumph!

Van-e valamilyen Triumph és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat

Triumph Spitfire 1500 | Alaposan felújítva | 1981

Főbb jellemzők:

- Kiterjedt helyreállítás
- Gyönyörű festék és króm
- Houndstooth kárpit
- Fa kormánykerék és műszerfal

Nagyon restaurált Triumph Eladó Spitfire 1500
A Triumph A Spitfire már most is feltűnő és gyönyörű megjelenésű, de ennek a Spitfire 1500-nak a narancssárga festéke vonzza a tekintetet. Az eladásra kínált Spitfire 1500 egy rajongótól származik, aki a klasszikus autót korábban alaposan felújította. A Spitfire mindig jól karbantartott, optikailag és műszakilag is nagyon jó állapotban van.

Triumph Spitfire 1500 különböző opciókkal eladó
Ebben a klasszikusban minden megtalálható a Triumph Méregzsák. Gyönyörű festék, gyönyörű króm kiegészítők és puha felső, amelyet pillanatok alatt összecsukhat, ha süt a nap. A belső tér Houndstooth motívumú kárpitozással, Moto Lita kormánykerékkel és fa műszerfallal van felszerelve. Mindezek tetejébe a Spitfire kettős hangtompítóval van felszerelve, amelyek nemcsak nagyszerűen néznek ki, hanem fantasztikus hangzást is biztosítanak, amely teljesen megfelel ennek a klasszikusnak a sportos teljesítményéhez.

Venni akarok Triumph Spitfire 1500?
Keres egy felújított Triumph Spitfire 1500? Ezután hagyja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393. telefonszámon. Értékesítőink szívesen válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: t6469
  • Márka: Triumph
  • Modell: Méregzsák
  • Gyártási év: 1981