Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zoute-grand-prix-2024

október 2024

Eladó klasszikus autók>

Egy olyan esemény, amely a kifinomult életmódhoz kapcsolódik, ahol az osztály, a kikapcsolódás és a sportszerűség kiemelkedő jelentőségű: természetesen a Knokke-Heist De Zoute Grand Prix-ről szól. Már készülnek a következő kiadásra. A Zoute Grand Prix 2024 októberében jön vissza, és a legszebb autómárkák nemzetközi rendezvénye lesz, mind a klasszikus, mind az új autók számára.

 

A Zoute Grand Prix különféle tevékenységeket szervez, mint például a rendszerességi rally, a GT Tour, az aukció, a „balade” és a verseny. Évente mintegy 250,000 200 látogató érkezik Európából. A Knokke rally kiemeli minden klasszikus autó rajongóját. A rally 1920 csapatból áll, amelyek járműveket hoznak, az építési évnek 1965 és 2 között kell lennie. A rendezvény során XNUMX rallyt rendeznek különböző sebességgel. A Knokke-i Zoute Grand Prix megszervezésének nagy tervei vannak a következő évekre is. A program tovább bővül látványos eseményekkel. Van egy női rally, karácsonyi rally és verseny Durbuyban. Röviden: még sok tennivaló van ezen a nagyszerű eseményen.

 

A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 40 euró. A parkolójegy ára 10 € / jármű. Hosszú nyitva tartás van, amely lehetővé teszi, hogy körülnézzen, és élvezze az összes olyan tevékenységet, amely a Zoute Grand Prix alatt megcsodálható.