Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zoute Grand Prix 2023

október 2023

Eladó klasszikus autók>

A Knokke-Heist-i Zoute Grand Prix a következő kiadásra készül. Ez egy kifinomult életmódhoz kapcsolódó esemény, ahol az osztály, a kikapcsolódás és a sportesség kiemelkedő jelentőségű. A Zoute Grand Prix 2023 októberében jön vissza, és ez lesz a legszebb autómárkák, mind a klasszikus, mind az új autók nemzetközi rendezvénye.

 

A Knokke-i rendezvény minden évben mintegy 250,000 200 látogatót vonz Európa-szerte. A Zoute Grand Prix különféle tevékenységeket szervez, mint például a rendszerességi rally, a GT Tour, az aukció, a „balade” és a verseny. Minden klasszikus autó rajongó számára a legfontosabb a Knokke rally. A rally 1920 csapatból áll, amelyek járműveket hoznak, az építési évnek 1965 és 2 között kell lennie. A rendezvény során XNUMX rallyt rendeznek különböző sebességgel. Ezen felül a Knokke-i Zoute Grand Prix szervezői nagy terveket terveznek az elkövetkező évekre. A program tovább bővül látványos eseményekkel. Van egy karácsonyi rally, női rally és egy verseny Durbuyban. Röviden: még sok tennivaló van ezen a sokoldalú rendezvényen.

 

A belépőjegyért személyenként és naponta körülbelül 40 eurót kell fizetni. A parkolójegyért 10 eurót kell fizetni járművenként. A hosszú nyitva tartás miatt körülnézhet és élvezheti az összes olyan tevékenységet, amely a Zoute Nagydíjon megcsodálható.