Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zoute Grand Prix 2022

október 2022

Eladó klasszikus autók>

A Zoute Grand Prix esemény Knokke-Heistben kerül megrendezésre. A Het Zoute évek óta egy kifinomult életmódhoz kapcsolódik, ahol az osztály, a kikapcsolódás és a sportosság veszi át a vezetést. Az 2022 októberében a Zoute Grand Prix lesz a gyönyörű autómárkák, a régi és az új termékek nemzetközi rendezvénye.

 

Körülbelül 250,000 látogatók a kontinens egész területéről jönnek Knokkebe évente. A Zoute Grand Prix különféle tevékenységekkel rendelkezik, mint például egy szabályszerűségi rally, a „balade”, a GT Tour, az aukció és a verseny. A klasszikus autós rajongók legfontosabb eleme természetesen a Knokke rally. A rally járművekből áll, amelyeknek az évnek 1920 és 1965 között kell lennie. Vannak 2 rallytípusok, különböző sebességgel. A Knokke-i Zoute Grand Prix szervezőinek nagy tervei vannak az elkövetkező évekre. A programot néhány látványos tevékenységgel bővítik. Lesz egy karácsonyi rally, egy női rally és egy verseny Durbuy-ban. Röviden: több, mint elegendő erre a nagyszerű eseményre.

 

Személyenként és naponta 40 eurót fizet a belépési díjért. A parkolójegy járműenként 10 euró. A tág nyitvatartás miatt élvezheti a Zoute Grand Prix minden csodálatos tevékenységét.