Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zoute Grand Prix 2021

október 2021

Eladó klasszikus autók>

Knokke-Heist felkészül a Zoute Grand Prix következő kiadására. A Het Zoute évek óta egy kifinomult életmódhoz kapcsolódik, ahol az osztály, a kikapcsolódás és a sportosság veszi át a vezetést. Az 2021 októberben a Zoute Grand Prix lesz a legszebb autómárkák, a régi és az új termékek nemzetközi rendezvénye.

 

A Knokke-i esemény minden évben a kontinens 250,000 látogatóit vonzza. A Zoute Grand Prix különféle tevékenységekkel rendelkezik, mint például a rendszerességi rally, a GT Tour, az aukció, a „balade” és még a verseny is. A klasszikus autó rajongók számára a legfontosabb esemény a Knokke rally. A rally üdvözli az 200 csapatokat, akik olyan járműveket hoznak, amelyeknek az évnek 1920 és 1965 között kell lennie. Az 2 rallykat különböző sebességgel rendezték meg. Ezen felül a Knokke-i Zoute Grand Prix szervezői nagy terveket terveznek a következő évekre. A program további látványos eseményekkel bővül. Lesz egy karácsonyi rally, egy női rally és egy verseny Durbuy-ban. Röviden: még sok tennivaló van ezen a fantasztikus rendezvényen.

 

A belépődíj személyenként és naponta 40 euró. Járműenként 10 eurót fizet a parkolójegyért. A széles nyitvatartás lehetőséget nyújt arra, hogy élvezze mindazokat a tevékenységeket, amelyek megcsodálhatók a Zoute Grand Prix-n.