Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zoute Grand Prix 2020

8 október 2020 - 11 október 2020

Eladó klasszikus autók>

Knokke-Heist készül a Zoute Grand Prix következő kiadására. A Het Zoute évek óta egy kifinomult életmódhoz kapcsolódik, ahol az osztály, a kikapcsolódás és a sportosság veszi át a vezetést. Október 8 és október 11, 2020, Zoute Grand Prix lesz a nemzetközi esemény a legszebb autómárkák számára, mind a régi, mind az új.

 

A rendezvény minden évben a kontinens 250,000 látogatóit vonzza Knokkebe. A Zoute Grand Prix különféle tevékenységekkel rendelkezik, mint például a rendszerességi rally, a „balade”, a GT Tour, az aukció és még a verseny is. A klasszikus autó rajongók számára a legfontosabb esemény a Knokke rally. A rally üdvözli az 200 szerencsés csapatokat, akik olyan járműveket hoznak, amelyeknek az évnek 1920 és 1965 között kell lennie. Vannak 2 rallytípusok, különböző sebességgel. A Knokke-i Zoute Grand Prix szervezőinek nagy tervei vannak az elkövetkező évekre. A programot látványos eseményekkel bővítik. Lesz egy karácsonyi rally, egy női rally és egy verseny Durbuy-ban. Röviden: több, mint ahhoz, hogy megtehessem ezt a fantasztikus eseményt.

 

A belépődíj személyenként és naponta 40 euró. Járműenként 10 eurót fizet a parkolójegyért. A széles nyitvatartás lehetőséget nyújt arra, hogy élvezze mindazokat a tevékenységeket, amelyek megcsodálhatók a Zoute Grand Prix-n.