Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van


1952 Porsche 356 Pre-A

Az 1952-es Porsche 356 Pre-A érdekes modellév, mivel jelzi a kettévált szélvédő és a hajlított szélvédő közötti változást. Ez a korai Pre-A modellek jellemzője volt. Ha mindig is szeretett volna egy Porsche 356 Pre-A-t, akkor a megfelelő helyre került információért. Ha 1952-es 356-os Pre-A-t vásárol, fontos megjegyezni, hogy ez egy régi autó; sokan nem alkalmasak napi sofőrnek. Fontos megjegyezni azt is, hogy a helyreállítási költségek nagyon magasak, ezért mindig az a legjobb, ha olyan autót keresünk, amely a lehető legjobb állapotban van.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Ha Ön tapasztalt és tervei vannak a Porsche helyreállítására, akkor érdemes megfontolni egy 1952-es Porsche 356 Pre-A gyenge vagy megfelelő állapotát. Akár egy pajta-leletet, akár egy elhagyott helyreállítási projektet, akár egy újszerű állapotú példát keres, az ER Classics szakemberei örömmel szolgálnak megbízható erőforrásként, amikor megkezdik a keresést.

Porsche Classic autók eladó