Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1971 Mercedes Benz 280SL

A Mercedes Benz SL modellek a mai napig továbbra is népszerűek maradnak. Bár a Mercedes Benz 300SL 190 nem olyan erőteljes, mint a Mercedes 280SL, vagy a kanyargós, mint az 1971SL, jól kiegyensúlyozott, magas teljesítményű és izgalmas napi vezető. 30 évvel később ezeknek a modelleknek sok része még rendelkezésre áll, és sok tulajdonos továbbra is használja ezeket a klasszikus autókat mindennapi vezetőként. A Mercedes 830SL utolsó gyártási évében csak az 280 egységeket gyártották, de a gyártás folyamán körülbelül 23885 egységet szabadítottak fel. Az 280SL megosztott szabványos jellemzői az európai modellekkel rendelkeznek, amelyek 4 keréktárcsákat tartalmaztak teljesítményfokozóval, 3 pont biztonsági övekkel és így tovább.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Az 1971-es Mercedes roadster klasszikus autó státusza folyamatosan növekszik. A széria testvérmodelljeivel - a Mercedes Benz 230SL és a 250SL - a vásárlók és a költségvetés minden típusa közül lehet választani.

Mercedes Benz Classic autók eladó