Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1962 Mercedes Benz 190SL

Még 1953-ban Maximilian Edwin Hoffman, a Mercedes Benz legnagyobb importőre az Egyesült Államokba az 1950-es években elismerte a Mercedes SL verseny sikereit, és ragaszkodott ahhoz, hogy ezeket a sikereket belépőjegyként használják az amerikai piacra. Semmiféle követ nem hagyott meggyőzni a stuttgarti igazgatósági tagoktól, hogy hozzák létre a Mercedes 190SL-t. Hoffman hírnevet szerzett az európai autókról az Egyesült Államokban, és ezt azzal tette meg, hogy olyan márkákkal ismertette meg a vásárlókat, mint az Alfa Romeo, az Austin-Healey, a Jaguar, a Porsche és a VW.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Az 1962-es Mercedes Benz 190SL tökéletes sporttúra volt azok számára, akik nem engedhették meg maguknak a 300SL-t, de ez nem tudott ellenállni a Mercedes Benz márka klasszikus stílusának és kivételes kivitelezésének. Ennek nagy része a mai napig igaz marad, mivel az 1962-es Mercedes SL továbbra is a legkívánatosabb klasszikus autók közé tartozik a márka körében, a 300SL Gullwing mellett. Az ER Classics javasolja minden érdeklődő 1962-es Mercedes roadster alapos ellenőrzését. A vevőknek különös figyelmet kell fordítaniuk a rozsdára hajlamos területekre, a karosszéria és a króm munkájára, valamint a teljes mechanikára, ha restaurálási projektet fontolgatnak, mivel ezek helyreállításának költsége területek magasak lehetnek. Segíthetünk a potenciális vásárlóknak a teljesen felújított 1962-es Mercedes Benz 190SL típusú autók megtalálásában is, ha a helyreállítás példája az Ön vágya. Csak 2246 1962-es Mercedes 190SL-egység készült, kb. 772 érkezett az Egyesült Államokba, és 1468 nem amerikai modell volt. A ritkaság játszik szerepet az 190SL megtalálásában, mivel a becslések szerint a közel egy évtizedes gyártás során készített 190SL-eknek csak a fele létezik ma.

Mercedes Benz Classic autók eladó