Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


1961 Mercedes Benz 190SL

Talán a Mercedes Benz márka egyik leglátványosabb tulajdonsága, hogy folyamatosan vásárolhat luxusautókat, amelyek a vásárlók széles köréhez fordulnak. Május 1955-től kezdődően a Mercedes képes volt olyan sportkocsit előállítani, amely nemcsak a nagyon kívánatos 300SL árának felét jelentette, hanem egy ügyfelet is felkérhetett, aki jobban érdekelte a stílusos autót, mint a teljesítmény. A Mercedes 190SL elindításával az európai autó-rajongóknak lehetőségük nyílt egy pillanatnyi klasszikusnak. Az 1961 Mercedes Benz 190SL-et, valamint az 1955-1963-től gyártott másik év modelleket 3 változatban kínálták: egy roadster, egy kupé és a Tourensports-wagen. A Roadster volt a hagyományos átváltható modell, míg a kupé több luxust és az opcionálisan cserélhető merevlemezt kínál. A leggyakoribb változat, a Tourensports-wagen úgy lett kialakítva, hogy komolyabb sportkocsi legyen, könnyebb volt, és ablak nélküli ajtókkal és légijárművel felszerelték.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Míg a Mercedes 25881SL-ből körülbelül 190 darab készült, a becslések szerint manapság ezeknek csak a fele maradt meg. Akár egy 1961-es 190SL-t keres a mindennapi vezetőjéhez, tiszta példát keres a klasszikus autó kollekciójához, vagy egyszerűen csak el akar kezdeni egy 1961-es Mercedes roadster restaurálásával, az ER Classics csapata örömmel segít te.

Mercedes Benz Classic autók eladó