Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1964 Jaguar E típus

A Jaguar E típus a Genfi Autószalonon, az 1961-ban debütált, mint valaha készült legszebb autó. Az 1964 Jaguar E típus az a modellév, amelyben az új XK motor 3.8 literről 4.2 literre bővült. Ezek a korai Jaguar E típusok, amelyeket általában 1 sorozatnak neveznek, fényszórókban lezárt és kisebb száj levegő bevitel. Az E-típust a Jaguar D-Type versenypályával tervezték. Mivel az E-típus ma is gyönyörű, az 60-ek alatt ez egy autó volt, amely csak a legigényesebb vásárlók számára fenntartott.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1964 Jaguar E típus az előző modellekkel kapcsolatos néhány problémát, például a nem megfelelő hátsó fékeket, a túlmelegedést és a kényelmetlen üléseket érintette. Az 1964 Jaguar E Type most egy 4.2 literes motort, minden szinkronhajtású sebességváltót és frissített fékeket kínál. Az 1964 Jaguar E típusról további információért forduljon az ER Classics szakembereihez.

Jaguar Classic autók eladó