Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1963 Jaguar XKE

Az Egyesült Királyságban az E-Type néven ismert, de az XKE-ként az USA-ban ez az autós sorozat az 1961-ben való elindításakor azonnal sikerült. Az 150mph számára a Jaguar XKE öröm volt vezetni. Több mint 77.000 XKE-t építettek 13 évében. Az 1963 Jaguar XKE az XK3.8s 6l, 6 cyl Jaguar XK150 motorját használja.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Szeretne 1963 Jaguar XKE-t vásárolni? Az ER Classics azt javasolja, hogy ellenőrizze az alábbi elemeket. Először is, azt szeretné, ha az autót rozsda ellenőrizné. A közös helyiségek közé tartoznak a padlólapok, a kerékkútok és az ajtó és a motorháztető között lévő külső padlók. Fontos annak eldöntése, hogy szeretné-e egy eredeti XKE-t vagy azt, amit visszaállított. Ez hatással lesz az autó értékére, amelyre néz. Ha készen áll az 1963 Jaguar XKE autók felfedezésére, javasoljuk, hogy böngésszen online leltárunkban.

Jaguar Classic autók eladó