Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1962 Jaguar E típus

A Jaguar E-típust (más néven XKE) aerodinamikával tervezték. A rajongók dicsérik kivételes görbületüket és tiszta vonalaikat az esztétikájukért. Az 1962 E Type gyorsan lett az egyik legismertebb sportkocsi. A Sports Car International az 1960-ek legjobb sportkocsijában az E-típusú számot találta.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1962 Jaguar E típus megvásárlása iránt érdeklődők számára ne feledje, hogy az eredetiségnek aggodalomra ad okot. Sok Jaguar E Type autót váltottak át az évek során, hogy alternatív motorokat használjanak. Némelyiküket is elvágták a kupáktól a roadsters-hez. Győződjön meg róla, hogy az alváz és a motorszámok megfelelnek a rekordoknak. Ezek csak néhány a sok tipp közül, amit az ER Classics megtanult az évek tapasztalatairól. Csatlakozzon a csapatukhoz ma! Kérjük, böngésszen az online leltárunkban.

Jaguar Classic autók eladó