Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1961 Jaguar XK150 Drophead Coupe

Az 1961 Jaguar XK150 DHC elérheti az 135mph-et, és az 0-60-ről az 7 másodpercben futhat. Nem nyújt szervokormányt, így előre kell látnia a fordulatot, és a jobb oldali fojtószelep csúcsát kell alkalmazni. A Jaguar elindította az XK150-et 1958-ben, és befejezte a gyártást 1961-ben. Az autó tárcsafékekkel és erőteljes motorral volt felszerelve.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Ha a Jaguar XK150 DHC piacán van, a megfelelő helyre jött. A helyreállítási projektektől kezdve az XK150-ekig a bemutatóteremig, engedje meg, hogy az ER Classics bemutassa Önt a Jaguar XK150 modellek csodálatos választékához. Tippeket is adhatnak Önnek, amelyek segítenek Önnek. Mindig kérdezze meg az eladót a helyreállítás, a karbantartás vagy a történelem dokumentációjáról. Mindig béreljen 3rd fél ellenőrző céget, hogy áttekintést adjon az autók állapotáról. Fedezze fel a DHC modellek lágy tetejét. Ha többet szeretne megtudni vagy megtekinteni az ER Classics bemutatótermet személyesen, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velük ma.

Jaguar Classic autók eladó