Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Roadster

Az 1959 Jaguar XK150 Roadster az eredeti XK120 végső változata volt. A Jaguar XK150 Roadster bemutatja a belső térség finomításait, beleértve a bőrkötésű kötőjelet és több pilótafülkés helyet. Az XK150 Roadster testét is újraformálták. Az XK150 volt az első, aki Dunlop lemezfékeket kínál. Ezek a lemezek számos Jaguars Le Mans nyereményében mutatták be értéküket.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az XK150-et először Coupé-ként és Cabriolet-ként indították el. A Roadster 9 hónap után visszatért a felállásba. Ha az 1959 Jaguar XK150 Roadster megvásárlására gondolt, az ER Classicsnak néhány tippje van, hogy megosszák veled. Nem ritka, hogy az 1959 Jaguar XK150 Roadstert 210 lóerővel választja, mert sok vásárló választotta ezt az opciót. Egy másik népszerű lehetőség az automatikus váltó. Ügyeljen arra, hogy tartsa szem előtt ezeket a különleges jellemzőket. Míg a HP növekedése gyakran növeli az értéket, az automatikus sebességváltó valójában csökkenti az értéket. Ne felejtsd el megkérdezni, hogy az eladónak van-e dokumentációja a történelemről, a karbantartásról és a helyreállításról.

Jaguar Classic autók eladó