Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1957 Jaguar XK150 rögzített fejkupé

Az XK sorban az 3rd és az utolsó modell az 150-ben megjelent Jaguar XK1957 volt. Az új szélvédő, az 1957 Jaguar XK150 FHC, a Roadster és a DHC azonosította az első XK120 óta eltelt évek fejlődését. Jaguar leírta az XK150 FHC-t, mint a Jaguar-t az autós számára, aki szereti a zárt sportkocsikat. A Jaguar XK150 Fixed Head Coupe a nyitott modell kiváló kezelhetőségét kínálja, mégis kényelmet és biztonságot biztosított.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1957 Jaguar XK150 egyéb finomításai közé tartoztak a drótkerék, a kettős kipufogó és a szélvédőmosó. Ha az 1957 Jaguar XK150 FHC megvásárlására gondol, néhány tipp erre a modellre vonatkozik. Először mindig kérjen 3rd fél ellenőrzést, és győződjön meg róla, hogy mind a test, mind a keret rozsdásodását ellenőrzi. Másodszor, a Jaguar XK150-szal ellenőrizni szeretné, hogy azok a területek, ahol előzetesen károsodott-e a károsodás, kiváló munkával lett volna javítva. Ezeken a Jaguárokon a Lucas elektromos rendszerei eléggé temperamentumok lehetnek.

Jaguar Classic autók eladó