Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Bouwjaren1956 Jaguar XK140

A 1956 Jaguar Az XK140 volt az első Jaguar sportautó automata sebességváltóval. Mint minden XK140 modellnél, 3féle karosszériában is kapható volt. Az Open kétüléses Roadster vászon felsővel rendelkezett, amely elfér az ülések mögött. A Drop Head Coupe állandóan rögzített, párnázott felsővel rendelkezett, amely leengedve az autó karosszériája felett ült. A kétüléses nyitottal ellentétben fix szélvédője volt. A vevők nagyra értékelték a drótkerekek és a kettős kipufogók rendelkezésre állását is, amelyek 1956 -ban kaphatók voltak Jaguar.

Klasszikus vásárlást tervez Jaguar?

Az 1956 -os belső tere Jaguar Az XK140 is javult. Az egyetlen akkumulátor most elég mélyen volt a szárny belsejében a bemeneti oldalon. Az Jaguar Az XK140 az egyik legkívánatosabb sportkocsi lett a piacon, számos autót elsősorban az USA -ba exportáltak. Néhány tipp ehhez a modellhez: ellenőrizze a rozsdát, győződjön meg arról, hogy a lehető legtöbb alkatrész eredeti, kérjen dokumentációt a történelemről, és legyen tisztában a karbantartás és helyreállítás lehetséges költségeivel.

Jaguar Eladó klasszikus autók