Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1956 Jaguar XK140 rögzített fejkupé

Az 1956 Jaguar XK140 FHC kiválóan ábrázolja azokat a görbéket, amelyek egyediek voltak az autótervezés korában. Abban az időben a legkedveltebbek voltak a Roadster és a DHC formatervezési minták, de egy meghosszabbított távolságot igénylő esemény esetében a Fixed Head Coupe egy 4 szezon alternatíva volt, amely valójában olcsóbb volt, mint a kabrió modellek. Ezeket az autókat elsősorban az USA piacára szánták, és a fennmaradó Jaguar XK140 modellek többsége ma az USA-ban található. Míg a legtöbb bal oldali vezetés, nem ritka, hogy néhány jobb oldali autót is megtalálnak az Egyesült Államokban. Ha az 1956 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe vásárlását tervezi, az ER Classics örömmel adja meg az alábbi tippeket.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Vevői útmutató 1956 Jaguar XK140 FHC megvásárlásakor fontos, hogy alapos vizsgálatot végezzen. A vizsgálat során ellenőrizze a testrészek és a keret, a mechanika, az eredetiség, a hitelesség és a teljesség bármilyen rozsda-károsodásának mértékét. Természetesen, ha vásárolsz egy autót restaurálásra, a juttatások, amiket ezeknek a tételeknek adsz, különböznek. Az ER Classics Hollandiában a klasszikus Jaguar autók vásárlóit és eladásait segítették, és megértik, hogy miért teszi ezeket az autókat különlegesnek. Segítenek megtalálni a Jaguar XK140 készüléket, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és meghaladja a várakozásokat.

Jaguar Classic autók eladó