Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1954 Jaguar XK140 rögzített fejkupé

Az 1954-ben a Jaguar kiadta a népszerű XK sorozat, a Jaguar XK2 140nd generációját. Ugyanaz az architektúra volt, mint az előző modell, de számos belső és testfelújítással rendelkezett. Az XK140 nyitott kétüléses, csepegtetős kupé vagy rögzített fejkupé formájában lesz elérhető. A Jaguar a versenyen elért sikereit a Le Mans-i 24 órákon kezdte el, és a versenytársakat az 1954 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe forgalmazására és eladására használta. Ma a Jaguar XK140 az FHC, a DHC vagy a Roadster test stílusában az egyik legnépszerűbb brit klasszikus autó az egész világon.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Ha egy 1954 Jaguar XK140 FHC vásárlását tervezi, néhány olyan érték, amely ma hozzáadott értéket jelent, a következők: drótkerék, egy Laycock de Normanville overdrive és egy Borg-Warner automata váltó. Akár egy kiváló minőségű 1954 Jaguar XK140 FHC-t keres a gyűjteményhez, akár mindig szeretne visszaállítani egy Jaguar XK140-ot, hagyja, hogy az ER Classics segítsen többet tanulni.

Jaguar Classic autók eladó