Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe

Az 1954 alatt a Jaguar kiadta a népszerű XK vonal 2nd generációját, a Jaguar XK140-et. Az 1954 újdonsága a Drophead Coupe teststílus megjelenése lenne, ez az első igazi Jaguars kabrió az XK sorban. A Roadster és a Fixed Head Coupe mellett futó 1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe kitöltött egy rést a piacon azoknak a vevőknek, akik valódi szabadtéri élményt kívántak. Ha az 1954 XK140 DHC vásárlását tervezi, az ER Classics csapata készen áll arra, hogy segítsen megtalálni a tökéletes mérkőzést.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az új 1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe most már megnövelt lábtérrel és több helyet kínál a hátsó ülésekre, még akkor is, ha a Drophead Coupe feltöltődött. Mivel ez egy szabadtéri autó, úgy találja, hogy a DHC-verziók általában kissé durvábbak az élek körül, mint egy FHC. Mindig próbálja megtalálni a legteljesebb példát, amit megtalál. Ezekkel az egyedülálló klasszikusokkal mindig a legjobb, ha egy 3rd fél megvizsgálja az autót. Az ER Classics egy klasszikus autókereskedés Hollandiában, amely klasszikus autók vásárlására és eladására specializálódott.

Jaguar Classic autók eladó