Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1954 Jaguar XK120 rögzített fejkupé

Az 1954 Jaguar XK120 rögzített fejkupé kiváló példája a Jaguars minőségi mérnöki és időtlen designjának. Ellentétben a Roadstertől, amely nem nyújt védelmet az elemektől, és a DHC modellek, amelyek az 2-szezon vezetését kínálták, az FHC évenkénti autót biztosított, amely nem csak stílusos és erőteljes, hanem megfizethető. Az FHC a DHC-vel és a Roadster-szel összehasonlítva a költségek egy töredékében állt rendelkezésre, és még mindig kevesebb volt, mint a leginkább összehasonlítható Ferrari ára. Az 3 literes vízhűtéses, inline-3.4 motor 6hp és 160-0 ideje kevesebb, mint 60 másodperc. A Jaguar XK12 képes volt elérni az 120mph-nél nagyobb sebességet. Míg az 120 Jaguar FHC szignifikánsan ritkább, mint a Roadster és a DHC, ma is megtalálható a hasonló átváltható XK1954 autók költségeinek töredéke.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Van néhány dolog, amit meg kell vizsgálni az 1954 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe-jén, mielőtt megvásárolná. Mint minden klasszikus Jaguar esetében, ellenőrizze a rozsdát. A legtöbb XK120 gépkocsi valamilyen típusú testréteg-rozsdát mutat, ami nehezen megoldható, mégis kivitelezhető. Ne feledje, és mindig ellenőrizze az autót egy felvonón. Mechanikusan az 3.4 literes motorok erőteljesek, erősek és jól megtervezettek. A korai XK motorokon ellenőrizze a fő tömítéseket, valamint az eredeti acéllemez tömítéseket. Ne feledje továbbá, hogy ezek az XK120 Fixed Head Coupe modellek nagyon nagy kormánykerékekkel vannak felszerelve, és nem rendelkeztek szervokormányokkal.

Jaguar Classic autók eladó