Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1953 Jaguar XK120 rögzített fejkupé

Az 120-tól 1948-ig gyártott Jaguar XK1954 az első sportkocsi volt a Jaguars, mivel az SS100 a háború előtt megjelent. Először Roadster-ként jelent meg, majd az 1953-től DHC-ként és egy zárt vagy FHC-ként az 1951-tól, a Jaguar XK120 megfizethető és hatékony autót kínál. Talán a leginkább alulreprezentált modell az XK120 felállásban az FHC. Az 1953 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe egy igazán különálló stílussal büszkélkedhet, amelyet szinte lehetetlen másolni. Az FHC nemcsak egy nyitott 2-ülőhelyet tartalmazott, hanem keményen fel van szerelve.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Ha az 1953 Jaguar XK120 Fix Fix Head kupéját szeretné vásárolni, itt van néhány tipp az ER Classics szakembereiről. Először is, a rozsda egyértelműen a klasszikus autók ellensége. A testpanel-problémák rögzítése a restaurációs projekt során nem az amatőr restaurátor számára történik. Rendkívül fontos, hogy egy szilárd keretet és testet tartalmazó autót találjunk; azonban a keret rozsda nem tűnik annyira a kérdésnek, mint a test rozsda ezeken a járműveken. A Lucas elektromos rendszerei szintén fontos összetevői, amelyeket a Jaguar XK120 megvásárlása előtt meg kell vizsgálni.

Jaguar Classic autók eladó