Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


1964 Austin-Healey 3000

Az 1964-ben az Austin-Healey 3000 MKIII egy frissített kötőjelet frissített, amely magában foglalta a fából készült burkolólapot és a motor új verzióját. Ez az új verzió kettős 2 inch-choke SU karburátort kínált, amelyek több mint 148hp-t mutattak be. Az autó azonnali sikert aratott, és az 1964 Austin-Healey 3000 továbbra is az egyik legnépszerűbb a Big Healeys között. Az 1964 MKIII 3000 sikeresnek bizonyult a versenypályán is. Az ER Classics örömmel vitatja meg az Önök lehetőségeit, legyen az akár az a stílusos stílus, amely felhívja Önt, vagy csak a brit autótörténet egy darabjára.

Keresek egy Austin-Healey-t?

Az 1964 Austin-Healey 3000 piacán? Az ER Classics azt javasolja, hogy először vezessen be, mert nem felel meg az elvárásoknak. Sokan nehezebb vezetni az Austin-Healey 3000-t, mint amire számítottak, főként a szervokormány és a fékberendezések hiánya miatt. A Overdrive nagy különbséget tesz, ezért keresse meg a Healeys-t ezzel az opcióval, ha a vezethetőség érinti Önt. Ha magas, akkor a belső tér problémát jelenthet, tartsa szem előtt. Továbbá javasoljuk, hogy megvásárolja a legjobb autót, amit megengedhet. Egy olyan autó, amelyet valaki igazán gondozott, sokkal jobb befektetés lehet, mint egy olyan autó, amely gyorsan pénzpályává válhat. Ellenőrizze az első felfüggesztést is. A balesetben lévő autónak lehetnek front-end igazítási problémák. További tippek az ER Classics számára, hogy csatlakozzanak hozzájuk ma. A jelenleg elérhető 1964 Austin-Healey 3000 modellek megtekintéséhez böngészhet a webhelyén.

Austin-Healey Classic autók eladó