Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale

Az Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale-t az 1962-tól 1966-on gyártották. A legtöbb Giulia Sprint Speciale modell elülső tárcsafékekkel és Weber DCOE2 karburátorokkal rendelkezett. A Giulia SS a műszerfalon megkülönböztethető a Giulietta SS-től, a Giulia modellek bőr alsó oldala volt, a kesztyűtartó pedig más szögben ült. 1400 Giulia Sprint Speciale egységeket állítottak elő.

Keresek egy klasszikus Alfa Romeo-t?

Ha vásárol egy 1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale-t, az egyik legjobb tipp, amit az ER Classics kínálhat, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tisztában van a rozsda-károsodással. Mindig a legjobb érdeke, hogy azt egy 3rd fél megvizsgálja, és megkérdezze az eladót a tulajdonjoggal, a karbantartással és a helyreállítással kapcsolatos dokumentációval. Az ER Classics Holland örömmel beszélne veled az 1965 Alfa Romeo Giulia SS-ről. Nyugodtan böngészhet honlapunkon ma.

Alfa Romeo Classic autók eladó