Vasárnap október 1. A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA (12:00-16:00) - Október 3. (Német Egység Napja) A SHOWROOM NYITVA

Volvo PV544

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Volvo készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Volvo?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Volvo!

Van Volvo és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Elérhetőségünk

Volvo PV544 | Helyreállítva | Jó állapotú | 1957

Főbb jellemzők:

- Visszaállítás
- Új belső tér
- Technikailag jól karbantartott
- 13 év 1 tulajdonos
- 1780cc 4-henger motor

Eladó egy felújított Volvo PV544
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű Volvo PV544-et 1957-ből. Ez a Volvo egy rajongótól származik, aki nem kevesebb, mint 13 éve birtokolja a klasszikust, és a múltban felújította. Nemrég lecserélte az ER Classicsnál egy másik klasszikus autóra, ami azt jelenti, hogy most más is élvezheti ezt a gyönyörű klasszikust. A Volvót mindig is nagy szeretettel kezelték, és egy klasszikus autók szakembere karbantartotta. Egy 1780 köbcentis 4 hengeres motor hajtja kézi sebességváltóval, amely nagyszerű vezetési élményt nyújt.

Fehér Volvo PV544 eladó az ER Classicsnál
Ahogy a fotókon is látszik, ez a Volvo PV544 valóban látványos. Fehér festése teljesen passzol az 50-es évek klasszikusához, és nagyon szépen kombinálódik minden króm részlettel. A belső tér megújult, és modern, luxus ülésekkel lett ellátva, hogy kényelmesen túrázhasson. Szép részlet a sötét tetőborítás, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a Volvo belsejének. Látod már magad vezetni ezt a Volvo PV544-et?

Volvo PV544-et szeretne vásárolni?
1957-es Volvo PV544-et keres? Ezután adja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: v7116
  • Márka: Volvo
  • Modell: PV544
  • Gyártási év: 1957