Július és augusztus a megszokott nyitvatartással

Volvo P1800 S.

€69,950
1 Tulajdonos

✔ Vásároljon biztonságosan online ✔ Világszerte házhoz szállítható ✔ MOST ingyenes tárhely és fizessen később
  • Az összes fotó megtekintése
  • 360 külső
  • 360 belső tér
  • videó bemutató

Volvo P1800S | 1 Tulajdonos | Teljesen eredeti | Egyedi | 1967

Főbb jellemzők:

- 1 holland tulajdonos
- 54 éve tulajdonosa
- Nagyon eredeti, soha nem restaurált
- Eredeti füzetek bemutatva és kitöltve
- 1800 cm4-es henger
- Overdrive

Volvo P1800 S első tulajdonostól eladó
Beszéljen egy különleges történetről! Az itt eladásra kínált Volvo P1800 S az első tulajdonostól származik, aki 1967-ben egy holland Volvo márkakereskedő bemutatótermében vásárolta ezt a Volvót bemutató modellként. Nem kevesebb, mint 54 éve élvezi ezt a klasszikust, sok szép utat tett meg. és számtalan kalandot élt át. A Volvo kiterjedt múltra tekint vissza, ideértve az eredeti füzeteket, a részt vevő ralikon kapott különféle díjakat és szórakoztató cikkeket, amelyek mindent elárulnak a történetéről. Már csak ezekre a dokumentumokra nézve is nagyszerű érzés támad, nem is beszélve a klasszikus vezetésről. Meghajtásáról 1800 köbcentis 4 hengeres motor és kézi sebességváltó gondoskodik, túlhajtással, amely nagyszerű vezetési élményt nyújt. Ez valóban egy időkapszula, amiből egy másodpercet sem fog találni!

Restaurálatlan Volvo P1800 S eladó
Mintha ennek a Volvo P1800 S-nek a története nem lenne elég különleges, ez egy nagyon eredeti, felújítatlan autó. A karbantartáson kívül a klasszikust korábban csak friss festékréteggel látták el. A fémlemeztől a belsőig minden eredeti maradt. Egy igazi lelkes autó, amit mindig is sok szeretettel karbantartottak. A Volvo P1800 S is gyönyörű látvány. A sötétzöld festés tökéletesen illik ehhez a Volvóhoz, és nagyon szépen kombinálható az összes krómozott tartozékkal. A belső tér luxus, opcionális bőrkárpitozással van felszerelve, amely nagyon jól elüt a sötétzöld festéssel. Röviden: egy nagyon jól karbantartott Volvo P1800 S különleges történettel, amely készen áll új tulajdonosára.

Volvo P1800 S-t szeretne vásárolni?
Restaurálatlan Volvo P1800 S-t keres az első tulajdonostól? Hagyja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Eladóink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: v6166
  • Márka: Volvo
  • Modell: P1800
  • Gyártási év: 1967
HÍVJON   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Szükséges Mezők

Keresek egy Volvo?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Volvo!

Van Volvo és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!