Február 5., vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 12:00-16:00

Volvo Amazon

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Volvo készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Volvo?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Volvo!

Van Volvo és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Kapcsolat

Volvo Amazon | Body off helyreállított | Ismert történelem | 1967

Főbb jellemzők:

- A testvér helyreállítása
- Karbantartási előzmények állnak rendelkezésre
- 21 év 1 tulajdonos
- Fotó jelentés és számlák a helyreállítási jelen
- 1780cc 4-henger motor
- Első tárcsafékek

Karosszériafelújított Volvo Amazon eladó
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű 1967-es Volvo Amazont, amely az ER Classics egyik ismert vásárlójától származik. Ezt az Amazont újonnan szállították Svédországban, és 1998-ban importálták Hollandiába, ahol korábbi tulajdonosa felújította. A helyreállítást egy igen terjedelmes fotóriportban rögzítették és a helyreállításról és az elvégzett karbantartásról szóló számlákat is szépen megőrizték. A Volvót egy átdolgozott, 1780 köbcentis 4 hengeres motor hajtja kézi sebességváltóval, amely felejthetetlen vezetési élményt nyújt. Látod már magad turnézni ezen a gyönyörű svéd klasszikuson?

Nagyon jó állapotban lévő Volvo Amazon eladó
Ahogy a képeken is látszik, ez az Amazon nagyon jó állapotban van. Korhű, bézs színű festése teljesen illik egy 1960-as évek klasszikusához. A belső tér nagyon szép állapotú, zöld kárpitozással van felszerelve, amely jól elüt a világos festéssel. Egyszóval egy teljesen felszerelt Volvo Amazon, amely teljesen készen áll az új tulajdonosára.

Vásároljon Volvo Amazont?
1967 -os Volvo Amazont keres? Ezután hagyja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393. telefonszámon. Értékesítőink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: v5642
  • Márka: Volvo
  • Modell: amazon
  • Gyártási év: 1967
  • Int. sz .: Nem