Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

VW Bogár

VW Beetle eladó

Keresek egy Volkswagen?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Volkswagen!

Van Volkswagenje és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Kapcsolat

VW Beetle 1302 | Cabriolet | Visszaállítva | 1969

Főbb jellemzők:

- Visszaállítás
- Népszerű régebbi stílusú műszerfal
- Szép eredeti kormánykerék
- Fekete puha felső
- Szép króm

Volkswagen Beetle Cabriolet eladó
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű, 1969-től származó Volkswagen Beetle Cabriolet-t. Ez a Beetle egy igazi rajongótól származik, aki már régóta birtokolja az autót. Ezt a klasszikus autót a múltban felújították, és azóta is jól karbantartották. Technikailag és optikailag is jó állapotban van ez a Beetle Cabriolet.

VW Beetle Cabriolet különféle népszerű opciókkal eladó
A Volkswagen Beetle, amelyet itt kínálunk eladásra, gyönyörű világossárga festékkel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik egy klasszikus autóhoz ebben az időszakban. A klasszikus Volkswagen krómja jól néz ki, és megfelel a könnyű fényezésnek. A Beetle extra előnye a népszerű „régebbi stílusú” műszerfal, jellegzetes rácsokkal és nagy kerek számlálóval. A belső tér jó állapotban van, és az eredeti és népszerű kormánykerékkel van felszerelve. A tetejére egy szép, sötét, puha felsőt választottak, amelyet egy pillanat alatt össze lehet hajtani, amikor süt a nap. Röviden: egy csodálatos Beetle Cabriolet, amely készen áll sok gyönyörű nyári túrára!

Volkswagen Beetle Cabriolet-t szeretne vásárolni?
1969-as VW Beetle Cabriolet-t keres? Hagyja el adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes videót készítenek az Ön számára.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: v6814
  • Márka: Volkswagen
  • Modell: Bogár
  • Gyártási év: 1969