Március 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 10:00-14:00

Jaguar SS 100 replika

€39,950

✔ Vásároljon biztonságosan online ✔ Világszerte házhoz szállítható ✔ MOST ingyenes tárhely és fizessen később
  • Az összes fotó megtekintése
  • 360 külső
  • 360 belső tér
  • videó bemutató

Jaguar SS 100 Replika | Nagyon jó állapotban | 1973

Főbb jellemzők:

- Nagyon ritka
- Replika a Jaguar SS 100
- A karbantartási előzmények ismertek
- Kitcar egy Volkswagen Beetle alapon
- Eredeti építési rajz és használati útmutató van jelen

Jaguar SS 100 Replika eladó
Egyedi és exkluzív klasszikus autót keres? Akkor jó helyre jöttél! Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű és nagyon ritka darabot Jaguar SS 100 replika. Az Jaguar Az SS 100 nagyon népszerű klasszikus, és egyesek szerint a valaha készült legszebb háború előtti sportkocsi. Olyan szép, mint a Jaguar SS 100 van, nem sok maradt. Ha egyáltalán talál ilyet, az gyakran a legtöbb ember számára megfizethetetlen. A modell annyira exkluzív, hogy az emberek más módszereket kezdtek keresni ennek a brit klasszikus autónak a élvezéséhez. A válasz erre: egy replika kitcar!

A New York -i Antique & Classic Automotive Inc. erre reagált azzal, hogy a 70 -es és 80 -as években különféle népszerű kitcarokat épített. A csúcsminőségű termékük a Jaguar SS 100 replika, amely itt található. A különböző kitcar -gyártók ádáz versenye ellenére az Antique & Classic Automotive Inc. mindvégig a 30 -as évek kitcar -piacának élén állt. Csak korlátozott számban Jaguar Ez a vállalat SS 100 másolatokat készített, és a jó megtalálása egyre nehezebb.

Jaguar Eladó nagyon jó állapotban lévő SS 100 másolat
Az Jaguar Az itt eladásra kínált SS 100 replika nagyon jó állapotban van. A lenyűgöző króm fantasztikusan néz ki a British Racing Green -en. A barna belső tér és a fából készült kormány teljesen befejezi, és stílusos megjelenést kölcsönöz. Ez a másolata a Jaguar Az SS 100 egy igazi rajongótól származik, aki mindig jól karbantartotta a klasszikus autót. A teljes karbantartási előzmény ismert és rögzítve van a számlákban. Még az eredeti építési rajz és az eredeti építési útmutató is jelen van ezzel az egyedi megjelenéssel.

Szeretne vásárolni a Jaguar SS 100 replika?
Keresi a Jaguar SS 100 replika? Hagyja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393. telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: v8006
  • Márka: Jaguar
  • Modell: SS 100
  • Gyártási év: 1973
HÍVJON   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Szükséges Mezők

Keresek egy Jaguar?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguar!

Van-e valamilyen Jaguar és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat