Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Jaguar SS 100 replika

€ 49,950

✔ Vásároljon biztonságosan online ✔ Világszerte házhoz szállítható ✔ MOST ingyenes tárhely és fizessen később
Eladó Jaguar SS 100 Replica
  • Az összes fotó megtekintése
  • 360 külső
  • 360 belső tér
  • videó bemutató

Jaguar SS 100 Replica | Nagyon jó állapotú 1973

Főbb jellemzők:

- Nagyon ritka
- Replika a Jaguar SS 100 alapján
- A karbantartási előzmények ismertek
- Kitcar egy Volkswagen Beetle alapon
- Eredeti építési rajz és használati útmutató van jelen

Eladó Jaguar SS 100 Replica
Egyedi és exkluzív klasszikus autót keres? Akkor jó helyre került! Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű és nagyon ritka Jaguar SS 100 Replikát. A Jaguar SS 100 nagyon népszerű klasszikus, és egyesek szerint a háború előtti legszebb sportautó. Bármennyire is gyönyörű a Jaguar SS 100, nem sok maradt. Ha egyáltalán talál ilyet, az a legtöbb ember számára gyakran megfizethetetlen. A modell annyira exkluzív, hogy az emberek más módszereket kezdtek keresni ennek a brit klasszikus autónak az élvezetében. A válasz erre: másolat kicsi!

A New York-i Antique & Classic Automotive Inc. erre válaszul különféle népszerű kiskocsik építésével készült a 70-es és 80-as években. A legkiválóbb termék a Jaguar SS 100 replika volt, amelyet itt kínálnak. Annak ellenére, hogy a különféle kitcar-gyártók kiélezett versenyt folytattak, az Antique & Classic Automotive Inc. mindvégig a 30-as évek piacán állt. Csak korlátozott számú Jaguar SS 100 másolatot készített ez a vállalat, és a jó megtalálása egyre nehezebb.

Nagyon jó állapotban lévő Jaguar SS 100 Replica eladó
Az itt eladásra kínált Jaguar SS 100 Replica nagyon jó állapotban van. A lenyűgöző króm fantasztikusan néz ki a British Racing Green-en. A barna belső tér és a fa kormánykerék teljesen befejezi és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A Jaguar SS 100 ez a mása egy igazi rajongótól származik, aki mindig jól karbantartotta a klasszikus autót. A teljes karbantartási előzmények ismertek és a számlákban rögzítve vannak. Még az eredeti kiviteli rajz és az eredeti kiviteli útmutató is jelen van ezzel az egyedi megjelenéssel.

Szeretne Jaguar SS 100 replikát vásárolni?
Jaguar SS 100 Replikát keres? Hagyja meg adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: v8006
  • Márka: Jaguár
  • Modell: SS 100
  • Gyártási év: 1973
HÍVJON   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
   

* Szükséges Mezők

Keresek egy Jaguár?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Jaguár!

Van Jaguárja, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat