Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterán Mannheim 2024

október 2024

Eladó klasszikus autók>

Európa több mint 4000 kiállítója van a Veterama Mannheim-ben, akik mintegy 500 autót és 4000 kétkerekűt mutatnak be. Ezzel a Veterama Mannheim a legnagyobb klasszikus autó piac Európában. Körülbelül 15,000 260,000 m² terem és 2024 XNUMX m² külső hely áll rendelkezésre a kiállítótér számára. A klasszikus autók rajongói számára ez a kiállítás a teljes választékot kínálja, például motorkerékpárokat, autókat és traktorokat. Ezen kívül vannak fiatal időzítők is megfizethető áron, legyen szó motorról vagy autóról. Nagyon sok fiatal és klasszikus autót kínálnak eladásra a Veterama Mannheim-ben. Az eseményt XNUMX októberében tartják.

 

Több mint 3000 standot kínálnak, ahol járműveket és alkatrészeket kínálnak. Itt is találkozhatsz emberekkel. Sok ország folytat tárgyalásokat egymással, például Hollandia, Lettország, Anglia, Olaszország, Franciaország, Finnország, Lengyelország vagy Svédország, amelyek addig folytatódnak, amíg az ár mindkét fél számára nem megfelelő. A Veterama Mannheim nagyszerű kiállítás minden klasszikus autó rajongó vagy gyűjtő számára.

 

A kiállítás hosszú nyitva tartással rendelkezik, így körülnézhet. A belépődíj felnőttenként napi 15 euró, a 15 éves kortól (beleértve) pedig ingyenes. A parkolási költségek 5 €. A cím: Ilvesheimer Str. 26, 68526 Ladenburg, Németország.