Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterán Mannheim 2023

október 2023

Eladó klasszikus autók>

A Veterama Mannheim-en Európa több mint 4000 kiállítója van, akik mintegy 500 autót és 4000 kétkerekűt mutatnak be. Ennek köszönhetően a Veterama Mannheim Európa legnagyobb klasszikus autó piaca. A kiállítás nagyon nagy, mégpedig mintegy 15,000 260,000 m² terem és 2023 XNUMX m² külső tér. Ez a klasszikus autó kiállítás teljes választékot kínál a klasszikus autók rajongóinak, például motorkerékpároknak, autóknak és traktoroknak. Vannak fiatal időzítők, motorkerékpárok és autók is megfizethető áron. Egy csomó fiatal és klasszikus autót kínálnak eladásra a Veterama Mannheim-ben. Az eseményre XNUMX októberében kerül sor.

 

Itt találkozhat emberekkel is, a több mint 3000 standon kínált alkatrészek és járművek mellett. Az olyan országok, mint Hollandia, Lettország, Anglia, Olaszország, Franciaország, Finnország, Lengyelország vagy Svédország tárgyalnak egymással, amíg az ár mindkét fél számára nem megfelelő. Minden klasszikus autó rajongó vagy gyűjtő járművek és alkatrészek széles skáláját találja itt.

 

A kiállítás kiterjedt nyitva tartással várja a vendégeket, hogy körülnézzenek. A belépőjegyért 15 eurót kell fizetnie a felnőttek számára, és a 15 év alatti gyermekek számára ingyenes. A parkolási költségek 5 €. A cím: Ilvesheimer Str. 26, 68526 Ladenburg, Németország.