Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterán Mannheim 2022

október 2022

Eladó klasszikus autók>

A Veterama Mannheim-ben Európa több mint 4000 kiállítója van, akik mintegy 500 autót és 4000 kétkerekűet mutatnak be. Ezzel a Veterama Mannheim a legnagyobb klasszikus autó piac Európában. A vásáron körülbelül 15,000 260,000 m² terem és 2022 XNUMX m² kültéri terület található. Ez a klasszikus autó kiállítás teljes választékot kínál a klasszikus autók rajongóinak, például motorkerékpároknak, autóknak és traktoroknak. A fent említett járművek mellett vannak fiatal időzítők is megfizethető áron, legyen szó motorról vagy autóról. Egy csomó fiatal és klasszikus autót kínálnak eladásra a Veterama Mannheim-ben. Az eseményre XNUMX októberében kerül sor.

 

A több mint 3000 standon kínált alkatrészek és járművek mellett itt is találkozhat emberekkel. Sok ország folytat tárgyalásokat egymással, például Hollandia, Lettország, Anglia, Olaszország, Franciaország, Finnország, Lengyelország vagy Svédország, amíg az ár mindkét fél számára nem megfelelő. Minden klasszikus autó rajongója vagy gyűjtője megtalálja a megfelelő járművet vagy alkatrészt a Veterama Mannheimnél.

 

A kiállítás hosszú nyitva tartással rendelkezik, így körülnézhet. A belépődíj felnőttek számára 15 euró, a 15 év alatti gyermekek számára pedig ingyenes. A parkolási költségek 5 €. A cím: Ilvesheimer Str. 26, 68526 Ladenburg, Németország.