Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterán Mannheim 2021

október 2021

Eladó klasszikus autók>

A Veterama Mannheim Európa több mint 4000 kiállítójával, akiknek mintegy 500 autója és 4000 kétkerekűje van, Európa legnagyobb old-timer piaca. Körülbelül 15,000 260,000 m² terem és 2021 XNUMX m² kültéri terület található. Ez az old-timer kiállítás teljes választékot kínál az idősek rajongóinak, például motorkerékpároknak, autóknak és traktoroknak. Vannak fiatal időzítők is megfizethető áron, legyen szó motorról vagy autóról. Ezen kívül számos fiatal és klasszikus autót kínálnak a Veterama Mannheim-ben. Az eseményre XNUMX októberében kerül sor.

 

Nem csak az alkatrészek és a járművek kínálnak többet az 3000 standokon, hanem az emberek is találkoznak itt. A Hollandia, Lettország, Anglia, Olaszország, Franciaország, Finnország, Lengyelország vagy Svédország közötti tranzakciókat mindaddig tárgyalják, amíg az ár mindkét fél számára megfelelő. A veterán autók minden rajongója vagy gyűjtője megtalálja a megfelelő járművet vagy alkatrészt a Mannheim-i Veterama-ban.

 

A vásár hosszú nyitva tartással rendelkezik, ezért körülnézhet. A belépődíj 15 euró egy felnőtt számára, a 15 éven felüli gyermekek számára pedig ingyenes. A parkolás ára 5 €. A cím: Ilvesheimer Str. 26, 68526 Ladenburg, Németország.