Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterán Mannheim 2020

9. október 2020. - 11. október 2020.

Eladó klasszikus autók>

A Veterama Mannheim Európa legnagyobb old-timer piaca, Európában több mint 4000 kiállítóval, akik mintegy 500 autót és 4000 kétkerekűt mutatnak be. Körülbelül 260,000 15,000 m² kültéri és körülbelül 2020 XNUMX m² terem található. Ez a kiállítás teljes választékot kínál az öregkori rajongóknak, például motorkerékpároknak, autóknak és traktoroknak. Vannak fiatal időzítők is megfizethető áron, függetlenül attól, hogy motor vagy autó. Ezen kívül számos fiatal és klasszikus autót kínálnak a Veterama Mannheim-ben. Az eseményre XNUMX októberében kerül sor.

 

Nemcsak az alkatrészek és járművek kínálnak többet az 3000 standokon, hanem azok is, akiket itt talál. Minden Franciaország, Finnország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Lettország, Anglia vagy Olaszország közötti tranzakciókat mindaddig tárgyalnak, amíg az ár mindkét fél számára megfelelő. A veterán Mannheimben minden évjáratú autó szerelmese vagy gyűjtője megtalálja a megfelelő járművet vagy alkatrészt.

 

A vásár hosszú nyitva tartással rendelkezik, ezért körülnézhet. A belépődíj 15 euró egy felnőtt számára, a 15 éven felüli gyermekek számára pedig ingyenes. A parkolás ára 5 €. A cím: Ilvesheimer Str. 26, 68526 Ladenburg, Németország.