Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterama Hockenheim 2024

április 2024

Eladó klasszikus autók>

1975 óta a Veterama Európa legnagyobb klasszikus autók piacává vált. Évente több mint 4000 kiállítót vonz Európa-szerte és mintegy 50,000 XNUMX látogatóra. A mannheimi vásár október második hétvégéjén olyan hatalmas siker, hogy úgy döntöttek, hogy Hockenheimben kiállítást rendeznek. Sok gyűjtőt vonz, akik alkatrészeket és klasszikus autót keresnek.

A Veterama úgy döntött, hogy megnyitja a vásárt Hockenheimben a tömeg és az alkatrészek nagy igénye miatt. Ez a vásár 2024 áprilisában kerül megrendezésre. Ez a hely ideális a gyűjtőknek, hogy sok rajongónak kínálják pincéiket vagy áruházukat alkatrészekkel és klasszikus autókkal. Vannak olyan professzionális kereskedők is, akik kiegészítik az ajánlatot, és segítenek az eredeti alkatrészek beszerzésében. Örülnek, hogy ezeket jó áron eladják neked.

Belépőjegy felnőtteknek napi 14.50 euró. A széles nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet és élvezheti a Veterama által kínált szépséget.