Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterama Hockenheim 2023

április 2023

Eladó klasszikus autók>

1975 óta a Veterama sikeresen átalakult Európa legnagyobb klasszikus autók piacává. Időközben több mint 4000 kiállító van jelen Európa szerte és mintegy 50,000 XNUMX látogatóval. A Mannheim vásár nagy sikere október második hétvégéjén, amely sok gyűjtőt vonz az alkatrészekre és a klasszikus autókra, a Hockenheimben nyitotta meg a vásárot.

A Veterama megnyitotta a vásárt Hockenheimben a tömeg és az alkatrészek nagy igénye miatt. Erre az év elején, nevezetesen 2023 áprilisában kerül sor. Ez az ideális hely a gyűjtőknek, hogy sok rajongójuknak kínálják pincéiket vagy áruházukat alkatrészekkel és klasszikus autókkal. Ezeket az alkatrészeket és a klasszikus autókat jó áron akarják eladni neked. A professzionális márkakereskedők kibővítik a kínálatot, és elősegítik az eredeti alkatrészek beszerzését.

A belépőjegy felnőtteknek napi 14.50 euróba kerül. A tág nyitvatartás miatt csendesen körülnézhet, és élvezheti a Veterama által kínált szépséget.