Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterama Hockenheim 2022

április 2022

Eladó klasszikus autók>

1975 óta a Veterama Európa legnagyobb klasszikus autók piacává vált. Jelenleg több mint 4000 kiállító jelenik meg egész Európában és körülbelül 50,000 XNUMX látogató van. A híres Mannheim-vásár október második hétvégéjének nagy sikerének köszönhetően, amely sok gyűjtőt vonz az alkatrészekre és a klasszikus autókra, az a döntés, hogy Hockenheimben vásárot is szerveznek.

Az alkatrészek elfoglaltsága és a nagy kereslet miatt a Veterama úgy döntött, hogy az év elején egy kiállítást is tart, nevezetesen a Hockenheim kiállítást. Ez a vásár 2022 áprilisában kerül megrendezésre. Ez a tökéletes hely a gyűjtőknek, hogy sok rajongójuk számára pincéket vagy áruházat kínálhassanak alkatrészekkel és klasszikus autókkal. Szeretnék neked jó áron eladni. A professzionális kereskedők kitöltik a kínálatot, és segítenek az eredeti alkatrészek beszerzésében.

Naponta 14.50 eurót fizet egy felnőtt belépőjegyért. A tág nyitvatartás miatt csendesen körülnézhet, és élvezheti a Veterama által kínált szépséget.