Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterama Hockenheim 2021

április 2021

Eladó klasszikus autók>

Több mint 4000 kiállítóval Európa-szerte és az 50,000 látogatói körében az Veterán azóta az 1975 Európa legnagyobb piacává fejlődött a vintage autók számára. Október második hétvégén ezért minden évben ismét nagy sikert aratott Mannheimben, és sok gyűjtőt vonz, akik alkatrészeket és szüreti autókat keresnek.

 

A tartalék alkatrészek és a nagy igény miatt a Veterama úgy döntött, hogy az év elején egy vásárot is tart, nevezetesen a Hockenheim-i vásáron. Ez akkor lesz április 2021. Ez a kiállítás ideális platformot kínál, ahol az amatőr gyűjtők összegyűlnek, akik az alagsorukat, vagy az autóalkatrészeket és a szüreti autókat tárolják. Ezeket jó áron szeretnék eladni neked. A professzionális kereskedők teljesítik a választékot, és segítenek az eredeti alkatrészek beszerzésében.

 

A belépő ára felnőtteknek 12 euró egy napra és 25 euró mindhárom napra. Csendesen körülnézhet a széles nyitva tartási idő miatt, és élvezheti a Veterama minden szépségét.