Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterama Hockenheim 2020

4. április 5 + 2020

Eladó klasszikus autók>

Az 1975 óta a veterán Európa legnagyobb piacává fejlődött, több mint 4,000 kiállítóval Európa-szerte és az 50,000 látogatói körében. Ez minden évben nagy sikert aratott Mannheimben október második hétvégén, és sok gyűjtőt vonz, akik keresett alkatrészeket és szüreti autókat keresnek.

 

Az alkatrészek zűrzavarának és nagy igényének köszönhetően a Veterama úgy döntött, hogy az év elején egy kereskedelmi kiállítást is tart, nevezetesen a Hockenheim-i vásáron. Ez áprilisban kerül megrendezésre 2020. Ez az, ahol az amatőr gyűjtők összegyűlnek, akik az alagsorukat vagy a tárolót az alkatrészek és a szüreti autók tekintetében kiürítik, ezért ez a kiállítás ideális platform. Jó áron szeretnék ezt eladni. A professzionális kereskedők teljesítik a választékot, és segítenek az eredeti alkatrészek beszerzésében.

 

A belépő ára felnőtteknek 12 euró egy napra és 25 euró mind a 3 napra. A széles nyitvatartási idővel körülnézhet és élvezheti a Veterama által kínált szépséget.