Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Veterama Hockenheim 2019

Április 5 április 7, 2019

Eladó klasszikus autók>

Több mint 4000 kiállítóval Európa-szerte és az 50,000 látogatói körében az Veterán azóta az 1975 Európa legnagyobb piacává fejlődött a vintage autók számára. Minden évben óriási siker a Mannheimben az október második hétvégéjén, és sok gyűjtőt vonz, akik keresett alkatrészeket és szüreti autókat keresnek.

 

Az alkatrészek zűrzavarának és nagy igényének köszönhetően a Veterama úgy döntött, hogy az év elején egy kereskedelmi kiállítást is tart, nevezetesen a Hockenheim-i vásáron. Ez akkor kerül megrendezésre az 5-nál 7 április 2019-ba. Ez a kiállítás ideális platformot kínál, mert itt találkoznak azok az amatőr gyűjtők, akik az alkatrészeket és a szüreti autókat illetően ki szeretnék tölteni az alagsorukat vagy a boltjukat. Jó áron szeretnék ezt eladni. A professzionális kereskedők teljesítik a választékot, és segítenek az eredeti alkatrészek beszerzésében.

 

A belépő ára felnőtteknek 12 euró egy napra és 25 euró mind a 3 napra. A széles nyitvatartási idővel körülnézhet és élvezheti a Veterama által kínált szépséget.