Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Techno Classica Essen 2024

április 2024

Eladó klasszikus autók>

Legalább 1250 különböző országból több mint 30 kiállítóval a Techno Classica Essen a klasszikus és presztízsű autók, motorkerékpárok, motoros sportok, pótalkatrészek és restaurációk világkiállítása. Több mint 2,700 autó eladó és 188,000 XNUMX látogató. Ezt a kiállítást nem szabad kihagyni az igazi klasszikus autó rajongók számára.

A kiállítás 2024 áprilisában zajlik. Témakör és 21 kiállítási szegmens révén ez a világkiállítás a világ legfontosabb találkozási pontját és kereskedelmi központját kínálja. Hosszú nyitvatartási idő van, így körülnézheti ezt a nagyszerű kiállítást Essenben.

A belépőjegy a szokásos kiállítási napokon személyenként és naponta 22 euróba kerül. Tinédzserek és diákok számára ez 18 euró. A 8 és 14 év közötti gyermekek 11 euróba kerülnek, hogy körülnézhessenek. A Happy View Day nevű előnézeti nap belépődíja személyenként és naponta 40 euróba kerül. A Techno Classica Essen címe: Messeplatz 1.