Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Techno Classica Essen 2023

április 2023

Eladó klasszikus autók>

A Techno Classica Essen a klasszikus és presztízsű autók, motorkerékpárok, motorkerékpár-versenyek, pótalkatrészek és restaurációk világkiállítása. Több mint 188,000 1250 látogató, több mint 30 kiállító legalább 2700 különböző országból és több mint XNUMX klasszikus autó eladó. Ez a vásár minden bizonnyal nem szabad kihagyni az igaz klasszikus autó rajongóit.

Minden évben témájával és 21 kiállítási szegmensével ez a világkiállítás a világ legfontosabb találkozási pontját és kereskedelmi központját kínálja. A vásárra 2023 áprilisában kerül sor. A hosszú nyitvatartási idő miatt körülnézheti ezt a különleges kiállítást Essenben.

A Happy View Day nevű előnézeti nap belépődíja felnőttenként napi 40 euróba kerül. A belépő a szokásos vásárnapokon személyenként és naponta 22 euró. Tinédzserek és diákok számára 18 euróba kerül. A 8 és 14 év közötti gyermekek 11 eurót fizetnek, ha körülnéznek. A Techno Classica Essen címe: Messeplatz 1.