Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Techno Classica Essen 2022

április 2022

Eladó klasszikus autók>

A Techno Classica Essen a klasszikus és tekintélyes autók, motorkerékpárok, motoros sport, alkatrészek és restaurációk világkiállítása. Legalább 1250 országból több mint 30 kiállító található, több mint 2700 autó eladó és 188,000 XNUMX látogató. Ezért ezt a vásárot minden bizonnyal nem szabad kihagyni az igazi klasszikus autó rajongói.

A 21 kiállítási szegmensnek köszönhetően ez a világkiállítás egy téma alatt kínálja a világ legfontosabb találkozási pontját és kereskedelmi központját. Erre az idén 2022. áprilisban kerül sor. A hosszú nyitvatartási időnek köszönhetően körülnézheti ezt a nagyszerű kiállítást Essenben.

A Happy View Day nevű előnézeti nap belépődíja személyenként és naponta 40 euróba kerül. A belépőjegy a szokásos kiállítási napokon személyenként és naponta 22 euróba kerül. Tinédzserek és diákok számára ez 18 euró. A 8 és 14 év közötti gyermekek 11 eurót fizetnek azért, hogy körülnézzenek. A Techno Classica Essen címe: Messeplatz 1.