Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Techno Classica Essen 2021

április 2021

Eladó klasszikus autók>

A Techno Classica Essen a klasszikus és presztízsű autók, a motorsport, a motorkerékpárok, a pótalkatrészek és a restaurálás világbemutatója. Az 1250 kiállítói legalább 30 különböző országokban, több mint 2700 autók eladó és 188,000 látogatók, ez a vásár nem feltétlenül hiányzik az igazi klasszikus autó rajongók.

 

Az 21 kiállítási szegmenseivel a világkiállítás a "Megosztás a szenvedély" témakörben a világ legfontosabb találkozóhelye és kereskedelmi központja. Ez lesz az idén április 2021. Széles nyitva tartási idő áll rendelkezésre, és lehetőséget ad arra, hogy megnézhessük ezt a nagyszerű kiállítást Essenben.

 

A belépési díjak változnak, mert van egy Happy View Day nevű előnézet, amelyért 40 eurót fizet. A "szokásos" kiállítási napokon felnőttként 22 eurót, tinédzserként vagy diákként 18 eurót fizet. A 8 és 14 év közötti gyermekek 11 eurót fizetnek azért, hogy körülnézhessenek. A Techno Classica Essen címe: Messeplatz 1.